ÃœRÃœN DETAY

251G Protokol Åžemsiyesi


Ürün Kodu: 1668
Fiyat: Girilmedi

â–  Kargo bizden

â–  Uzun ömürlü, yüksek kalitede üretilen fiber kollu, fiber gövdeli su tutmayan ince ponjea kumaÅŸlı makam ÅŸemsiyelerindendir.

■ Mega ticaret istek durumunda protokol şemsiyelere serigrafi logo baskı uygulamaktadır.

â–  Protokol ÅŸemsiyelerimizin tel boyları 72-75cm arasındadır ve çap boyu 144cm olup rüzgarlara son derce dayanıklıdır.rüzgarda ters dönmesi durumunda dahi kırılmaz ve bir kaç saniye içerisinde yeniden düzelip kullanıma hazır hale gelir.

â–  Protokol model ÅŸemsiyelerimiz yüksek teknoloji ürünleridir, kumaÅŸları ıslanmaz özellikli ve kırışmaz özellikte üretilmiÅŸtir.

â–  Çift katlı protokol ÅŸemsiyelerimizin 2.katmanından sert rüzgarlar tahliye olup ÅŸemsiyenin zarar görmesi minimize olur.

â–  Yüksek rütbelerdeki devlet bireylerimizin tercih ettikleri protokol ÅŸemsiyelerimiz  özel koruma kılıflara sahiptirler.

â–  Tek katlı,çift katlı ve 12 telli olan büyük boy protokol ÅŸemsiyelerimiz deri ve baston sap modelleri ile otomatik açılma özelliÄŸine sahiptir.hem konfor hemde şıklık anlamında 1.sınıf özelliÄŸindedir. 

â–  Protokol ÅŸemsiyelerinin en çok kullanıldığı Ankara ile otellerde vale ÅŸemsiyelerinin en çok kullanıldığı Antalya, Mersin, Ä°zmir gibi tatil bölgelerimizdeki illere aynı gün kargo yapabiliyor, en geç iki iÅŸ gününde ellerine ulaÅŸtırabiliyoruz.

251G TEK KATLI PROTOKOL ÅžEMSÄ°YESÄ°

SipariÅŸleriniz ve Bilgi Ä°çin Lütfen Arayın: 0212 227 42 37 Cep: 0535 950 51 39

 

ÜCRETSÄ°Z KARGO FIRSATI 

 

TOPLU ALIMLARDA Ä°NDÄ°RÄ°M Ä°ÇÄ°N  BÄ°ZE ULAÅžABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z

 


Etiketler: ,